Πολιτική

Ο Σαλμάς ζητά από τον Μητσοτάκη σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ – Για ανάλυση του «δυσμενούς αποτελέσματος»

Ο Σαλμάς ζητά από τον Μητσοτάκη σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ – Για ανάλυση του «δυσμενούς αποτελέσματος» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Οφείλουμε να δώσουμε μία σοβαρή απάντηση», επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ στην επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάλυση του «δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος» των ευρωεκλογών 2024 ζητά ο Μάριος Σαλμάς, με επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, σας ζητώ να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς αποτελέσματος για την παράταξή μας», επισημαίνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ στην επιστολή του.

«Οφείλουμε να δώσουμε μία σοβαρή απάντηση στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα, επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική», συμπληρώνει ο Μάριος Σαλμάς.

{https://www.dnews.gr/site/tag/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1}

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επίσης ζήτησε να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συζητηθούν οι αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος.

«Ανασχηματισμοί εν θερμώ δεν πρέπει να γίνονται, αντίθετα πρέπει να προηγηθεί σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας για να συζητήσουμε τις αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος», επεσήμανε σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας.