Πολιτική

Κασσελάκης κατά Μαρινάκη: Το κόμμα της μαύρης σακούλας μας προκαλεί για τα οικονομικά

Κασσελάκης κατά Μαρινάκη: Το κόμμα της μαύρης σακούλας μας προκαλεί για τα οικονομικά
«Κόμμα της μαύρης σακούλας» χαρακτήρισε τη Ν.Δ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στις αιχμές του κυβερνητικού εκπροσώπου, που κατηγορεί εκ νέου την αξιωματική αντιπολίτευση πως δεν έχει πρόγραμμα.

Σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης κατακεραυνώνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για την σημερινή του τοποθέτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών όπου και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάει στη δικαιοσύνη να καταγγείλει αν έχει στοιχεία τα περί «μαύρου χρήματος» στα κόμματα.

«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες Αρχές. Πολιτική μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκτόξευση διαφόρων αιτιάσεων δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αν ο κ. Κασσελάκης έχει κάτι περισσότερο, προφανώς πρέπει να το πάει εκεί που ορίζει ο νόμος, που δεν είναι πουθενά αλλού πέραν της Δικαιοσύνης. Ούτε πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία σχολιασμού όσων εκτοξεύει ο ίδιος ή άλλα στελέχη του κόμματός του στο πλαίσιο εσωτερικών διενέξεων. Δεν είναι δική μας δουλειά. Αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι από τις ΗΠΑ με τον πιο κυνικό τρόπο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε στους πολίτες ότι τελικά δεν έχουμε πρόγραμμα ελάτε να το φτιάξουμε από την αρχή», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Απαντώντας ο Στ. Κασσελάκης χαρακτήρισε τη Ν.Δ. «κόμμα της μαύρης σακούλας» και πρόκληση, ενώ είπε πως «το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του στο X ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει

«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί.

Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί.
Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί.

Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».

{https://x.com/skasselakis/status/1805585545818513501?t=KBSsk8k86bK563VgvaztQQ&s=19}