Πολιτική

«Καθαρές απαντήσεις» για το «μαύρο χρήμα» ζητά η Γεροβασίλη: «Απόφαση στο κενό» το κλείσιμο της Αυγής

«Καθαρές απαντήσεις» για το «μαύρο χρήμα» ζητά η Γεροβασίλη: «Απόφαση στο κενό» το κλείσιμο της Αυγής Φωτογραφία: Aris Oikonomou/ SOOC
«Απόλυτα αιφνιδιασμένη» δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη έπειτα από τις «ξαφνικές» αποχωρήσεις Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για «πολύ δυσάρεστη εξέλιξη» έκανε λόγο το πρωί της Τρίτης η Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας τις νέες αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο πλαίσιο κλήθηκε να σχολιάσει και τα πέρι «μαύρου χρήματος» τονίζοντας πως αναμένει «απαντήσεις» από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη όταν επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

«Περιμένω να γυρίσει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα όργανα και να πάρουμε απαντήσεις, καθαρές απαντήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να καλλιεργείται η εικόνα πως όλοι οι πολιτικοί «τα παίρνουν».

«Όποιος έχει στοιχεία για παράνομους χρηματισμούς οφείλει να πάει στον εισαγγελέα»,υποστήριξε. Σε ό,τι αφορά τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ωστόσο, ανέφερε πως ο ναύαρχος ήθελε να πει «κάτι άλλο», απ’ αυτό που τελικά είπε.

Σχολιάζοντας το κλείσιμο της Αυγής, η Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για «αιφνίδια απόφαση στο κενό», σημειώνοντας ότι «ο εξορθολογισμός των μέσων του κόμματος θα έπρεπε να συζητηθεί πριν στα όργανα και με τη συμμετοχή των εργαζομένων».