Πολιτική

Κλιμακώνει ο Πολάκης: Δεν χαρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν - Επίθεση σε Κασσελάκη

Κλιμακώνει ο Πολάκης: Δεν χαρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν - Επίθεση σε Κασσελάκη Φωτογραφία: SOOC/ DIMITRIS KAPANTAIS
Τα βάζει με τη Λινού ο Πολάκης: «Στήσιμο με ψεύτικα δάκρυα».

Όσο περνούν οι ώρες μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης όχι μόνο δεν ρίχνει τους τόνους, αλλά κλιμακώνει τη ρητορική του.

Σε νέα ανάρτηση, ο βουλευτής επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ τα βάζει και με την Αθηνά Λινού που ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, κάνοντας λόγο για «στήσιμο με ψεύτικα δάκρυα».

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην, ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή, κόπο και έργο και το 2015-2019 και από το 2019 μέχρι σήμερα και δεν τα εκχωρώ!», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

«Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Κανείς άλλος!», συνεχίζει. Μετά την επίθεσή του στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια, ο Σωκράτης Φάμελλος έθεσε εκτός της ΚΟ τον Παύλο Πολάκη, με εισήγηση Στέφανου Κασσελάκη.

«Όσο περνάει η ώρα, τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη “συγγνώμη” εκ μέρους μου από τη Λινού, που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός… Κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για μένα! Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις στη δημόσια υγεία και όχι για ανύπαρκτο “bullying” σε μια μετακλητή του Άδωνι που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!», έγραψε ακόμα.

{https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/pfbid0hjPoWAtJBu27tApS1qeQPQYtvM4je5Tp3Ei8MDuneHHnrwwNH4UJ242ZkeTZx187l}