Πολιτική

Δούκας: Έχω το όραμα της ισχυρής Ελλάδας - Ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ

Δούκας: Έχω το όραμα της ισχυρής Ελλάδας - Ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ
Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησε για τα σχέδια του για την παράταξη τονίζοντας ότι «Για να αλλάξουν τα πράγματα, ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠαΣοΚ, αποφασισμένο να σπάσει αυγά».

«Για να αλλάξουν τα πράγματα, ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠΑΣOΚ, αποφασισμένο να σπάσει αυγά». Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣOΚ, Χάρης Δούκας δίνει το στίγμα της δικής του πολιτικής πρότασης που στοχεύει στη χάραξη νέας ρότας στο κίνημα και μιας ανατροπής στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Κρήτη και παραχωρώντας συνέντευξη στο Flashnews.gr, o Xάρης Δούκας ανέφερε μεταξύ άλλων «Ότι μπορώ να κάνω, ξανά, το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή. Δημιουργήσαμε μια δυνατή ομάδα που διεκδίκησε τον δήμο και τώρα τον αλλάζει προς το καλύτερο. Και αυτό θα κάνω και για τη χώρα. Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι θα πετύχουμε την ανατροπή και στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό με τον ίδιο τρόπο. Με ένα διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας. Έχω το όραμα της ισχυρής Ελλάδας. Έχω το όραμα των περήφανων Ελλήνων. Δεν κρύφτηκα στα δύσκολα. ‘Έχω την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Παράλληλα ανέφερε ότι «Το μεγάλο στοίχημα είναι το ΠΑΣΟΚ να επανακτήσει τους δεσμούς με την κοινωνία. Και στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Δυστυχώς, ο κ. Μητσοτάκης, πήρε λάθος το μήνυμα της κάλπης των ευρωεκλογών. Αντί να σηκώσει μανίκια και να σκύψει πάνω στα προβλήματα των πολλών νοιάζεται μόνο για το πώς θα επαναπατρίσει στην κάλπη της ΝΔ το ακροδεξιό της ακροατήριο. Για αυτό λέω, ότι για να αλλάξουν τα πράγματα, ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, αποφασισμένο να σπάσει αυγά. Στόχος μας είναι ένα νέο συμβόλαιο ρήξεων και ανατροπών, με ξεκάθαρες παρεμβάσεις παντού, ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των πολλών. Θα επιδιώξουμε να γίνουν οι απόψεις μας πλειοψηφικές. Και στην κοινωνία και στην κάλπη.»