Πολιτική

Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έχε ένα κεντρικό πρόσωπο, τον Μητσοτάκη

Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έχε ένα κεντρικό πρόσωπο, τον Μητσοτάκη Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ ΑΡΧΕΙΟΥ
Για συγκάλυψη κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Αριστερά.

Δύο χρόνια μετά την εξώθηση σε παραίτηση του Δημητριάδη από το Μαξίμου, η έρευνα απέδειξε ότι το κύκλωμα των παρακολουθήσεων στόχευε πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, στρατιωτικούς και επιχειρηματίες, σχολιάζει η Νέα Αριστερά.

«Στις 5 Αυγούστου του 2022 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ώθησε σε παραίτηση τον στενότερο του συνεργάτη, τον γενικό γραμματέα του και ανιψιό του: τον Γρηγόρη Δημητριάδη» σχολιάζει η Νέα Αριστερά.

«Σήμερα συμπληρώνονται δυο χρόνια από εκείνη τη μέρα. Στο μεταξύ, η δημοσιογραφική έρευνα απέδειξε ότι το κύκλωμα των παρακολουθήσεων στόχευε πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, στρατιωτικούς και επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση απάντησε με ένα νέο σκάνδαλο: αυτό της συγκάλυψης» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Η Νέα Αριστερά καταλήγει λέγοντας πως «δυο χρόνια μετά, η Νέα Αριστερά επιμένει στη μια και μόνη αλήθεια: το σκάνδαλο αυτό έχει ένα κεντρικό πρόσωπο. Τον πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη».

{https://www.facebook.com/NeaAristeraofficial/videos/1167620361195926/}