Πολιτική

Συνομιλίες Κασσελάκη με τους δημάρχους – Πιθανή παρουσία του στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων

Συνομιλίες Κασσελάκη με τους δημάρχους – Πιθανή παρουσία του στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων
Σε ανοιχτή γραμμή με τα αρμόδια τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής του κόμματος, Γιώργο Καραμέρο, βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είναι πιθανόν να μεταβεί αργότερα στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ήδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει συνομιλήσει τηλεφωνικώς με τη Δήμητρα Τσεβά -Μήλα, Δήμαρχο Ραφήνας, τον Γιώργο Γιασεμάκη, Δήμαρχο Ωρωπού, τον Στέργιο Τσίρκα, Δήμαρχο Μαραθώνα, την Κατερίνα Μαϊχόσογλου, Δήμαρχο Διονύσου και τη Νατάσα Κοσμοπούλου, Δήμαρχο Πεντέλης, στους οποίους εξέφρασε τη συμπαράστασή του, τονίζοντας ότι είναι στη διάθεσή τους για όποια υποστήριξη χρειαστούν, είτε πολιτειακή είτε εθελοντική.

Η, δε, μετάβαση του στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου.

Επίσης, σημειώνεται ότι κλιμάκιο της Αλληλεγγύης για Όλους οργανώνει την αποστολή εμφιαλωμένου νερού στις πληττόμενες περιοχές αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολουθεί στενά την κατάσταση, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που βιώνουν την καταστροφή και βεβαίως στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στην πρώτη γραμμή.

NETWORK