Πολιτική

Σπίρτζης: Αν ο Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να παραιτηθεί

Σπίρτζης: Αν ο Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να παραιτηθεί
Ο Χρίστος Σπίρτζης πήρε θέση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, «αδειάζοντας» τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και τις βλέψεις Πολάκη για ηγεσία του κόμματος.

Ξεκάθαρο ζήτημα αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε και ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, καθώς όπως τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN «έχουμε μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα επώνυμων και ανώνυμων τρολ με έναν πρόεδρο celebrity».

Μάλιστα ερωτηθείς για το αν θα στηρίξει πιθανή υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε «Όχι, καθαρός δεν είμαι;».

«Ο κ. Πολάκης κάνει την αυτοκριτική του γιατί έφερε τον Κασσελάκη στην προεδρία ενώ διετέλεσε και συνεργάτης του προέδρου» τόνισε αρχικά ο Σπίρτζης, αναφορικά με τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τον ανεξάρτητο βουλευτή.

«Δεν στηρίζω Πολάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στην ομάδα των «87». Αυτή η ιδεολογική και πολιτική ομάδα δεν μπορεί να ανεχτεί την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα επώνυμων και ανώνυμων τρολ και σε ένα κόμμα όπου ο πρόεδρος του δεν είναι πρόεδρος πολιτικού κόμματος αλλά celebrity».

Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή ηγεσίας. Αν ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει τον χώρο θα πρέπει να παραιτηθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε μια πολιτική διαδικασία. Πήγε και εξέλεξε έναν πρόεδρο που δεν ήξερε. Και τα αποτελέσματα αποτυπώθηκαν στις Ευρωεκλογές.»