Πολιτική

Γκλέτσος: «Ηγέτης του κόμματος ο Τσίπρας, αν βγει ο Κασσελάκης θα πάω σπίτι μου»

Γκλέτσος: «Ηγέτης του κόμματος ο Τσίπρας, αν βγει ο Κασσελάκης θα πάω σπίτι μου»
«Αν ξαναβγει ο Κασσελάκης, θα πάω σπίτι μου και δεν θα ξανασχοληθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε τη Δευτέρα ο Απόστολος Γκλέτσος, επισημαίνοντας πως τον στήριξε μεν, αλλά μόνο για ένα τρίμηνο.

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε τη Δευτέρα ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Απόστολος Γκλέτσος, ρίχνοντας τα πυρά του στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αν βγει πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, πάω σπίτι μου και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με την πολιτική... του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Διευκρίνισε, ωστόσο, πως ο «έκπτωτος» πρόεδρος θα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία, ώστε να μην μπορούν να πουν οι οπαδοί του πως αποκλείστηκε. 

Όπως εξήγησε, ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα «για να βάλω πλάτη, να ενωθούμε πιο γρήγορα», ενώ πρόσθεσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πέφτει εύκολα, δεν πέφτει επειδή κάποιος θα βγει και θα πει "θα ρίξω τον Μητσοτάκη"».

Σε ερώτηση για τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε πως «ασχολιόταν καθημερινά να κάνει επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι».

«Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος. Του είπαμε ότι μπορείς να έχεις χρήματα αλλά πάγωσέ τα και στρατεύσου. Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αν αθροίσει κανείς όσα έδινε, δημοσιονομικά πέφταμε έξω».

Ο Απόστολος Γκλέτσος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, «το μεγάλο μας ατού», «το υπερατού μας», ενώ σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί ο Παύλος Πολάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Θα είμαι μαζί του με τα χίλια».