Πολιτική

Ηλιόπουλος: Συγκάλυψη, κακοστημένες έρευνες, αίσθημα ατιμωρησίας - Το καθεστώς Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να πέσει

Ηλιόπουλος: Συγκάλυψη, κακοστημένες έρευνες, αίσθημα ατιμωρησίας - Το καθεστώς Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να πέσει Φωτογραφία: INTIME/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
«Το Politico αναφέρεται σε κατάρρευση της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα με κύριο υπαίτιο την ίδια την κυβέρνηση» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα του Politico για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, o Νάσος Ηλιόπουλος τονίζει ότι «το καθεστώς Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να πέσει».

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος μιλά για την κατάρρευση της δικαιοσύνης στην Ελλάδα «με κύριο υπαίτιο την  ίδια την κυβέρνηση» όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο - και σε ένα μέρος του ελληνικού - για το αίσθημα συγκάλυψης και ατιμωρησίας που κυριαρχεί στη χώρα επί κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Τελευταίο παράδειγμα είναι το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Politico, που με κύριο άξονα το έγκλημα των Τεμπών, το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και το ναυάγιο της Πύλου σε μια πρόταση περιγράφει το καθεστώς που έχει επιβάλει στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία: «συγκάλυψη, κακοστημένες έρευνες και ένα γενικότερο αίσθημα ατιμωρησίας βαράνε καμπανάκια» αναφέρει σε ανάρτησή του.

Συνεχίζει ακόμα λέγοντας πως «ακόμα το Politico αναφέρεται σε κατάρρευση της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα με κύριο υπαίτιο την ίδια την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους χειρισμούς της όχι μόνο προκαλεί το αίσθημα ανασφάλειας και ατιμωρησίας, αλλά παράλληλα βρίσκεται πίσω από σκοτεινές υποθέσεις που κλείνουν με σκανδαλώδη ευκολία. Η κατάσταση αυτή μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται. Η χώρα χρειάζεται να απαλλαγεί το γρηγορότερο δυνατό από την κυβέρνηση και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Το καθεστώς Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να πέσει» καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος παραθέτοντας στο σχετικό δημοσίευμα.

NETWORK