Πολιτική

Στέργιος Καλπάκης για Πόπη Τσαπανίδου: Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στη Βουλή και στην Αριστερά

Στέργιος Καλπάκης για Πόπη Τσαπανίδου: Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στη Βουλή και στην Αριστερά
Ο Στέργιος Καλπάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγχαίρει την Πόπη Τσαπανίδου για την ανάληψη της βουλευτικής θέσης μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου και την στηρίζει δημοσίως.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά για την  «Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στη Βουλή και στην Αριστερά. Ανθρώπους με αρχές, ανθρώπους με το θάρρος της γνώμης τους, ανθρώπους που έχουν δώσει μάχες στη ζωή τους. Καλή αρχή Πόπη!»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την παραίτηση Ηλιόπουλου, η ηγεσία της Κουμουνδούρου είχε εντείνει τρομακτικά τις πιέσεις προκειμένου να παραιτηθούν οι επόμενοι υποψήφιοι Επικρατείας, με το επιχείρημα λήψης της έδρας από τον 9ο στην κατάταξη Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Εύχομαι στην Popi Tsapanidou καλή θητεία στη Βουλή των Ελλήνων. Έχοντας συνεργαστεί μαζί της ως Αναπληρωτής εκπρόσωπος στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται σκληρά και έχει δώσει με επάρκεια και αποτελεσματικότητα δύσκολες μάχες απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Πόπη Τσαπανίδου ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έχοντας πίσω της μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, όλη η Ελλάδα ήξερε τι πραγματικά είχε καταφέρει στη ζωή της. Παρόλα αυτά, δεν έκανε ποτέ ότι τα ήξερε όλα ούτε συμπεριφέρθηκε με αλαζονεία. Την τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι, σε μια εποχή που οι περισσότεροι κάνουν τους ουδέτερους ενώ στα μουλωχτά στηρίζουν το καθεστώς Μητσοτάκη, η ίδια επέλεξε να πάρει θέση κόντρα στο ρεύμα και με προσωπικό κόστος.

Γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει εξαιρετικά και σε αυτό το νέο μετερίζι και στις κοινοβουλευτικές μάχες που βρίσκονται μπροστά. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στη Βουλή και στην Αριστερά. Ανθρώπους με αρχές, ανθρώπους με το θάρρος της γνώμης τους, ανθρώπους που έχουν δώσει μάχες στη ζωή τους.

Καλή αρχή Πόπη!

{https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=7931951926852886&id=100001144728884&mibextid=WC7FNe&rdid=AAKWAgprDJMlaeYT}