Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κακοστημένη παράσταση από Μητσοτάκη στο υπουργικό – Δεν πείθει

ΣΥΡΙΖΑ: Κακοστημένη παράσταση από Μητσοτάκη στο υπουργικό – Δεν πείθει Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει την επιτάχυνση της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως «Η «μάχη» που διεξάγει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με την ακρίβεια, θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους: είναι… φανταστική. Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ενώ ακόμα και το σούπερ μάρκετ έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν…»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κακοστημένη παράσταης από πλευράς πρωθυπουργού, που δεν πείθει. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει. Κι οι υποσχέσεις περί επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου ενόψει της ΔΕΘ δεν προκαλούν τίποτε άλλο εκτός από φόβο και ανησυχία. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει την επιτάχυνση της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, της καταστροφής του φυσικού πλούτου της χώρας και της περαιτέρω ενίσχυσης των διαπλεκόμενων συμφερόντων που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη».

NETWORK