Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγαλειώδη ψέματα από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του για το ΕΣΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγαλειώδη ψέματα από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του για το ΕΣΥ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ορκισμένος εχθρός της δημόσιας υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη για το ΕΣΥ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την κυβέρνηση της ΝΔ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, για μεγαλειώδη ψέματα.

«Μεγαλειώδη ψέματα και θορυβώδεις δηλώσεις από την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη για το ΕΣΥ, που η στήριξή του δεν είναι πρώτη προτεραιότητα, όπως υποκριτικά γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ήταν προτεραιότητα, δεν θα περίμενε να φτάσει «ο κόμπος στο χτένι» για να ανακοινώσει κάποια μέτρα προσέλκυσης υγειονομικού προσωπικού, μπροστά στον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Κι αυτά τα, «κατόπιν εορτής», μέτρα θα λάμβαναν υπόψη τις αυξημένες ανάγκες διαβίωσης] συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ακόμα πως «αν ήταν προτεραιότητα δεν θα το ιδιωτικοποιούσε με χίλιους δυο τρόπους και δεν θα δημιουργούσε ασθενείς «πολλών ταχυτήτων» στο δημόσιο σύστημα υγείας. Δεν θα περίμεναν ατελείωτες ώρες οι ασθενείς στους προθαλάμους των νοσοκομείων ούτε θα ήταν δεκάδες χιλιάδες στην αναμονή για χειρουργείο. Και κυρίως δεν θα είχε στη θέση του Υπουργού έναν ορκισμένο εχθρό της δημόσιας υγείας όπως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης».