Πολιτική

Δούκας κατά Σκέρτσου: Επιμένει στα fake news για τα «βουλωμένα φρεάτια» στην Αθήνα

Δούκας κατά Σκέρτσου: Επιμένει στα fake news για τα «βουλωμένα φρεάτια» στην Αθήνα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Άκης Σκέρτσος κατηγόρησε τον Χάρη Δούκα ότι αντί να καθαρίζει τα φρεάτια στην Αθήνα, «τρέχει σε περιοδείες».

Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στις δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου, οποίος τον κατηγόρησε ότι αντί να καθαρίζει τα φρεάτια «τρέχει σε περιοδείες».

«Ο κ. Σκέρτσος πιστός στη γραμμή του Μαξίμου επιμένει στα fake news. Από την σύγχυσή του, όμως, ξέχασε ότι η οδός Μαρασλή, στο ύψος του Ευαγγελισμού, δεν είχε βουλωμένα φρεάτια, γιατί δεν έχει καθόλου φρέατια» ανέφερε το γραφεί του Χάρη Δούκα.

«Το παραμύθι ότι για «όλα τα δεινά φταίει ο Δούκας» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αλλά ως εδώ! Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, μήπως το καταλάβουν. Τα φρεάτια της Αθήνας ήταν καθαρά. Η πόλη χρειάζεται αντιπλημμυρικά έργα. Αξιοποιήστε επιτέλους το Ταμείο Ανάκαμψης για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί και όχι για τους κολλητούς σας» αναφέρει η πλευρά Δούκα.

«Χρειαζόμαστε ανθεκτικότερες υποδομές είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη μεταξύ άλλων ο Άκης Σκέρτσος, ενώ για τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αθήνα την Τρίτη είπε πως «καλό είναι ο δήμαρχος αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια». Τα ρέματα στην περιφέρεια Αττικής δεν συνετέλεσαν ώστε να πλημμυρίσει η Μαρασλή, και στις κάθετους του Ευαγγελισμού».

{https://www.youtube.com/watch?v=DiZ4RT6sGiY&list=PL9SWNr7WM1-eUk6DOo67WA2XQ-UnZ9e1E&index=2}

NETWORK