Πολιτική

«Φασίστας ο Πολάκης» - Έξαλλος Αδωνις, επίθεση και κατά Νίκου Παππά

«Φασίστας ο Πολάκης» - Έξαλλος Αδωνις, επίθεση και κατά Νίκου Παππά Φωτογραφία: Aris Oikonomou / SOOC
Εκρηξη Γεωργιάδη με πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διάλογο με τον Νίκο Παππά, μιλώντας... μόνος του, άνοιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος σε εκπομπή στο Action 24.

Σε συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ και τις εφημερίες των γιατρών, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, στρέφοντας τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, με τον τελευταίο να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, περιμένοντας τη σειρά του ως ο επόμενος καλεσμένος.

«Βλέπω τον κύριο Παππά που χαμογελάει απέναντι γιατί ξέρει ότι αυτό (σ.σ.: οι εφημερίες) είναι ένα δύσκολο στοίχημα και στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα λένε "λες να καταφέρουμε να φάμε τον Γεωργιάδη από τις εφημερίες;". Έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά… Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται και ο Παππάς . Σου λέει “λες να αποτύχει με τις εφημερίες, να τον φάμε τελικά με την εφημερία με τα ράντζα;”», ξέσπασε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Σας λέω, λοιπόν, ότι πάλι θα αποτύχουν, όπως τους έτριψα στη μούρη τη Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι από εμένα», συνέχισε, κάνοντας εκτενή αναφορά στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Κυνηγάει ο Πολάκης τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «φασίστα».

«Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει κ. Παππά», υπογράμμισε.

Η απάντηση του Νίκου Παππά

Μετά την αποχώρηση Γεωργιάδη από το πλατό, θέση στο πάνελ της εκπομπής πήρε ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στον υπουργό Υγείας.

«Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζητούσε να μην του κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις, τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον κλάδο της υγείας, και να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός, ένας αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς», σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της…», επισήμανε, τονίζοντας ότι «και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρα πολύ συστηματικά ξεδιπλώνει μία στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού, γι να χωράει και ο Αδωνις Γεωργιάδης μέσα».