Πολιτική

Γερουλάνος για δημοσκοπήσεις: Η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει και πάλι

Γερουλάνος για δημοσκοπήσεις: Η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει και πάλι Φωτογραφία: SOOC/ MENELAOS MYRILLAS
Αν πιστεύαμε στις δημοσκοπήσεις, ο Λοβέρδος, η Αχτσιόγλου και ο Μεϊμαράκης θα ήταν πρόεδροι κομμάτων, σχολίασε ο Γερουλάνος.

Σχόλιο για τις δημοσκοπήσεις και τις στοιχηματικές εταιρείες, ενόψει των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει και πάλι. Στο δικό σας χέρι είναι η απάντηση σε όλα αυτά», τόνισε σε ανάρτησή του και κάλεσε τους πολίτες στις κάλπες.

«Άλλωστε εάν πιστεύαμε τις δημοσκοπήσεις σε εκλογές ανάδειξης αρχηγού κόμματος ο κ. Λοβέρδος θα ήταν πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, η κα. Αχτσιόγλου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μεϊμαράκης πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του.

«Όσο και να προσπαθούν κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων να μας πείσουν για το πόσο προβληματικές έρευνες υπάρχουν, εγώ θα συνεχίζω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που κάνουν σοβαρά την δουλειά τους. Σε όλους τους τομείς», επεσήμανε.

«Η επιμονή όμως να επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα και αποτέλεσμα σε μια τόσο ανοικτή και σύνθετη διαδικασία, όπου κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό εκλογικό σώμα που θα εκφραστεί στην εσωκομματική κάλπη, δεν πρέπει να μας αφορά ή να μας επηρεάζει», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

{https://www.facebook.com/yeroulanos/posts/pfbid0819FnF6T5EokcZvednHy8aNywHqHjQ43PNGEM3U1166gdfPCxZwW8e3D7fbrRKoql}