Πολιτική

Κυβέρνηση για χαλιά υπ. Τουρισμού: Να δείχνουμε προσοχή με τα χρήματα των φορολογουμένων

Κυβέρνηση για χαλιά υπ. Τουρισμού: Να δείχνουμε προσοχή με τα χρήματα των φορολογουμένων Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
«Κρατάμε τη μεγάλη εικόνα που δείχνει ότι για μία ακόμη χρονιά, με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ένα συνολικό ρεκόρ», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι το υπουργείο Τουρισμού εξ αντικειμένου είναι ένα υπουργείο που επενδύει στην εξωστρέφεια, δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα, για τους προφανείς λόγους. Σίγουρα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ποια είναι η θέση της κυβέρνησης για το ζήτημα της αγοράς χαλιών από το υπουργείο Τουρισμού.

«Από κει πέρα κρατάμε τη μεγάλη εικόνα που δείχνει ότι για μία ακόμη χρονιά, με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ένα συνολικό ρεκόρ, με πολύ μεγάλο όφελος για την ελληνική οικονομία, στον τουρισμό και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.