Πολιτική

Κασσελάκης για φωτιές: Ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του

Κασσελάκης για φωτιές: Ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του Φωτογραφία: Eurokinissi
«H δημόσια υγεία και η πολιτική προστασία οφείλουν πλέον να είναι οι πρώτες προτεραιότητες του προϋπολογισμού», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο.

Τα συλλυπητήριά του για τους δύο ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media.

«"Aπό κάθε φωτιά η οποία ξεφεύγει παίρνουμε τα μαθήματά μας", είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός, όμως αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του», τονίζει ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μία σύγχρονη Πυρόσβεση, τονίζοντας: «Αν κρίνει η κυβέρνηση ότι μπορεί να διδαχθεί κάτι χωρίς να υπάρξει πρώτα καταστροφή, ας τις αξιοποιήσει».

«H δημόσια υγεία και η πολιτική προστασία οφείλουν πλέον να είναι οι πρώτες προτεραιότητες του προϋπολογισμού», επισημαίνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δύο νέοι άνθρωποι, 35 και 40 ετών, είναι τα θύματα της πυρκαγιάς στο Ξυλόκαστρο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Και πάλι καμένα σπίτια, καμένο βιος - «αυτά ξαναφτιάχνονται» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αν έχεις 40 ακίνητα, όχι ένα που το έφτιαχνες όλη σου τη ζωή...

Και πάλι μια πυρκαγιά που «τρέχει» για 30 χιλιόμετρα, όπως του καλοκαιριού, που έφτασε μέχρι το Χαλάνδρι.

«Aπό κάθε φωτιά η οποία ξεφεύγει παίρνουμε τα μαθήματά μας», είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός, όμως αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του.

Υπενθυμίζω τις προτάσεις που καταθέσαμε για μία σύγχρονη Πυρόσβεση: https://fb.watch/uW6rC1JW-h/?mibextid=UalRPS

Αν κρίνει η κυβέρνηση ότι μπορεί να διδαχθεί κάτι χωρίς να υπάρξει πρώτα καταστροφή, ας τις αξιοποιήσει.

H δημόσια υγεία και η πολιτική προστασία οφείλουν πλέον να είναι οι πρώτες προτεραιότητες του προϋπολογισμού.»