Πολιτική

Μπακογιάννη: Στενοχωρήθηκα για τον Καραμανλή που δεν ήρθε στη Ρηγίλλης, όχι για τον Σαμαρά

Μπακογιάννη: Στενοχωρήθηκα για τον Καραμανλή που δεν ήρθε στη Ρηγίλλης, όχι για τον Σαμαρά Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «λάθος» του Κώστα Καραμανλή να μην πάει στο πάρτι της ΝΔ στη Ρηγίλλης και «αναμενόμενη» την απουσία Σαμαρά.

Την απουσία των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, από το πάρτι του κόμματος στη Ρηγίλλης σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η ίδια στενοχωρήθηκε μόνο για την απουσία του πρώτου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη ότι δεν την στενοχώρησε η απουσία του Σαμαρά «διότι ήταν αναμενόμενο», όμως για τον Κώστα Καραμανλή «ναι, στενοχωρήθηκα που δεν ήρθε».

«Ηταν μια γιορτή για τους αγωνιστές της ΝΔ, για τις καλές και κακές στιγμές που περάσαμε στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης. Μαζί ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε και ο Κώστας Καραμανλής με αυτόν τον κόσμο της ΝΔ έχει μια ειδική σχέση. Νομίζω πως έκανε λάθος...», υπογράμμισε.

Οσον αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Ε, εντάξει, και λιγότερο χρόνο έχει περάσει στη Ρηγίλλης, απ' όλους εμάς, αλλά και εν πάση περιπτώσει είναι μια... ειδική περίπτωση».

Ερωτηθείσα αν πιστεύει πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι απέναντι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε: «Οχι. Ολα αυτά είναι προσωπικά θέματα, μην νομίζετε...».