Πολιτική

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε συγκολλήσεις κορυφής - Ποτέ δεν θα πετύχουν

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε συγκολλήσεις κορυφής - Ποτέ δεν θα πετύχουν Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ILIALIVE/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
Στην ομάδα κρούσης οι υπόλοιποι υποψήφιοι την επόμενη ημέρα, δήλωσε ο Ανδρουλάκης.

Για μια «ομάδα κρούσης» που θα αποτελείται από τους συνυποψηφίους του- και όχι μόνο- αν επανεκλεγεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κλήθηκε να απαντήσει αν θα αξιοποιήσει τους άλλους πέντε που διεκδίκησαν την προεδρία του κόμματος.

«Θα είναι στην ομάδα κρούσης. Θα είναι οι άνθρωποι που μαζί θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα. Όχι όμως μόνο αυτοί, γιατί δεν είναι μόνο να είσαι υποψήφιος για να έχεις ρόλο στα πράγματα», απάντησε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενη πολιτικής συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές. «Το ΠΑΣΟΚ έχει ανοίξει περπατησιά, έχουμε χρέος να δούμε την παράταξή μας, την Κεντροαριστερά», σημείωσε αρχικά.

«Όποιος σχεδιάζει παρασκηνιακά ή με συγκολλήσεις κορυφής, έχει λανθασμένη προσέγγιση. Ποτέ δεν πέτυχαν και ούτε θα πετύχουν. Η μάχη είναι στην κοινωνία. Αν πείσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, αγκαλιάσουμε τις αγωνίες των πολιτών και δώσουμε λύση, τότε στην κοινωνία θα ανασυγκροτηθεί η δημοκρατική παράταξη», συμπλήρωσε.

«Στόχος μου είναι να μεγαλώσουν τα όρια του ΠΑΣΟΚ για να εκφράσουμε πολιτικά, οργανωτικά και επικοινωνιακά τις μεγάλες προσδοκίες του ελληνικού λαού», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο κόσμος πια δεν μας ρωτά με ποιον θα πάμε, αλλά πότε θα κυβερνήσουμε και θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε ισάξια τη Νέα Δημοκρατία για να έχουμε καλύτερες μέρες. Θα τον υπηρετήσω αυτόν τον στόχο με όλες μου τις δυνάμεις, με όλους τους συνυποψηφίους μου και όλα μας τα στελέχη», ανέφερε ακόμα.