Πολιτική

Γιαννούλης κατά Κασσελάκη: Προσπαθεί να υποδυθεί το θύμα ενώ είναι ο θύτης

Γιαννούλης κατά Κασσελάκη: Προσπαθεί να υποδυθεί το θύμα ενώ είναι ο θύτης Φωτογραφία: Eurokinissi
«Πρέπει να καταλάβει ότι με τακτικισμό δεν θα ανακτήσουμε τη σοβαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η εικόνα που έχει δοθεί προς τα έξω είναι ότι ο Κασσελάκης προσπαθεί να υποδυθεί το θύμα ενώ είναι ο θύτης μιας σειράς πολιτικών καταστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στην κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τα εξώδικα που έστειλε.

«Ο κύριος Κασσελάκης πρέπει να καταλάβει ότι με τακτικισμό δεν θα ανακτήσουμε τη σοβαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

{https://x.com/giannoulis21/status/1845025054452584576}

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χρήστου Γιαννούλη:

Ο κύριος Κασσελάκης πρέπει να καταλάβει ότι με τακτικισμό δεν θα ανακτήσουμε τη σοβαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι καθόλου νεφελώδες το γεγονός ότι δεν έχει την παραμικρή συμβολή σε ένα υποχρεωτικό, "σας παρακαλώ, σωπάστε όσοι μιλάτε στο όνομά μου, με εκφράσεις του τύπου κοπρίτες, ανεπάγγελτοι, αποστάτες, πραξικοπηματίες, κουκουλοφόροι".

Η εικόνα που έχει δοθεί προς τα έξω είναι ότι ο Κασσελάκης προσπαθεί να υποδυθεί το θύμα ενώ είναι ο θύτης μιας σειράς πολιτικών καταστάσεων, γιατί όταν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε κάνει ο Ανδρουλάκης και τελικά οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ ήταν σε πιο ήρεμα νερά, αυτός επέλεξε το διχασμό.

Όλη η ΚΟ με επικεφαλής τον Νίκο Παππά περιμένουμε την Τετάρτη την κατάθεση της προανακριτικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών, η αριστερά που πρεσβεύουμε είναι στο υπόδειγμα του να εμπνέεις, όπως έγινε χθες στο Καλλιμάρμαρο και να υπερασπίζεσαι τους πολίτες με πολιτικές και όχι με επικοινωνίες.