Πολιτική

Γεροβασίλη: Καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας

Γεροβασίλη: Καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη στην επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με το μήνυμα «Ως εδώ!» η Όλγα Γεροβασίλη κατά την παρέμβασή της στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε τα πυρά της κατά του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνοντας ότι «το κόμμα έδειξε όλους αυτούς τους μήνες πολύ μεγάλη ανοχή και υπομονή απέναντί του».

«Η μίνιμουμ πράξη αξιοπρέπειας είναι αυτό που καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, υπογραμμίζοντας πως «Είμαστε στο σημείο αυτό μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τοποθετήσεις σε πολιτικά θέματα, αλλά και ζητήματα ήθους και ύφους, που τέθηκαν με ευθύνη του πρώην προέδρου».

«Εμείς δεν κάναμε επιθετικές ενέργειες, αλλά αμυντικές ενέργειες όλο αυτό τον καιρό», τόνισε και θύμισε ότι από την πλευρά της έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» από τον Φεβρουάριο στο συνέδριο, αλλά «τότε η άποψη μου δεν ήταν πλειοψηφική. Σήμερα είναι».

«Οι κινήσεις μας είναι αντίδραση στη δράση. Λέμε ένα "Ως εδώ!"», πρόσθεσε.

«Ποιοι μιλούν για τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ; Εκείνοι που όταν είχαν την πλειοψηφία δεν ανέχονταν καμιά διαφορετική άποψη κι έφτιαχναν εσωτερικούς εχθρούς και υπονομευτές; Σήμερα είναι μια καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας», υπογράμμισε η Ολγα Γεροβασίλη κατά την παρέμβασή της.