Πολιτική

Άννα Διαμαντοπούλου: Να κάνει νέες κινήσεις ο Ανδρουλάκης - Πρέπει να πάμε σε Συνέδριο

Άννα Διαμαντοπούλου: Να κάνει νέες κινήσεις ο Ανδρουλάκης - Πρέπει να πάμε σε Συνέδριο
H Άννα Διαμαντοπούλου σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και την επανεκλογή Ανδρουλάκη

Για την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου κληθείσα να σχολιάσει τα αποτέλεσματα του Β Γύρου των εκλογών στο κόμμα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου που ήταν μια από τους διεκδικητές της προεδρίας που όμως δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΙ αποτιμώντας τα ποσοστά και την εικόνα της εκλογικής διαδικασίας τόνισε ότι ο επανεκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους συνυποψηφίους του και να καταθέσει ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα του κινήματος.

Παράλληλα κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη να ανοίξει το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, αφήνοντας σαφή αιχμή ότι ο ίδιος ελέγχει τους κομματικούς μηχανισμούς ενώ δεν δίστασε και να ζητήσει την διεξαγωγή Συνεδρίου. Τόνισε ακόμη, με νόημα, ότι ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης εκπροσωπεί το 60% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ούτε ο κ. Δούκας το 40%, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος να «διαβάσει» τη νέα ανθρωπογεωγραφία του εκλογικού σώματος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, η υποψήφια στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ εξήγησε γιατί διεκδίκησε την προεδρία, έπειτα από αποχή από την κομματική δραστηριότητα.

«Υπάρχουν τρομερά ζητήματα ανισότητας στη σύγχρονη εποχή. Η κλιματική αλλαγή αλλάζει και την οικονομία. Όλα αυτά πρέπει να τα δει το κόμμα και να εκσυγχρονίσει την ατζέντα του. Γι’ αυτό έθεσα υποψηφιότητα», είπε.