Πολιτική

Αμφίπλευρες μπαλωθιές Πολάκη: Όσα λέει ομοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό - Τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκηπα

Αμφίπλευρες μπαλωθιές Πολάκη: Όσα λέει ομοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό - Τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκηπα
Όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπαλωθιές, τόσο προς την πλευρά της πλειοψηφίας όσο και προς τον Στέφανο Κασσελάκη, επιφύλασσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο από την ΠΓ.

Συγκεκριμένα, ως προς τον Στέφανο Κασσελάκη φέρεται να ανέφερε πως «όσα λέει και κάνει ο Κασσελακης ομοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό». Επιπλέον, τον χαρακτήρισε «εγωπαθή νάρκισσο».

Όπως εξήγησε ο Παύλος Πολάκης, τους απηύθυνε αυτούς τους δύο χαρακτηρισμούς σε σχέση με όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας, καθώς και για το ότι δεν δέχεται να χάσει απο βουλευτή του (σ.σ. για τον Σωκράτη Φάμελλο).

Επίσης, επιτέθηκε και στην πλευρά της πλειοψηφίας: «Την έχετε κάνει τη μ@λ@κι@ σας και τον έχετε κάνει πληγωμένο πρίγκιπα εσείς οι 87, οι 100».

Εκτίμησε, πάντως, πως, «αν έρθει όμως κανονικός κόσμος να ψηφίσει, αυτό το πράγμα πρόεδρος δεν βγαίνει».

Αναλυτικά ο Π.Πολάκης ανέφερε

«Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά.

Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό!!!

Για να λέμε όλη την αλήθεια εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλ@#$$ με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος πρίγκηπας!!

Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!!

Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με τις συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο !!

Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα Ελληνοτουρκικά και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών.

Τέλος να πω πως ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Άδωνη και είχαμε και τρία παρών από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση.

Το αναφέρω για να πέφτουν τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Άδωνη το Γενάρη».