Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέα ανακοίνωση για το διαζύγιό της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέα ανακοίνωση για το διαζύγιό της Φωτογραφία: Aris Oikonomou/ SOOC
Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε νέα ανακοίνωση μετά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και αφορούν στο διαζύγιό της από τον Μίνω Μάτσα.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της προειδοποιεί ότι στην περίπτωση που κυκλοφορήσουν συκοφαντικές αναφορές σε βάρος της θα κινηθεί νομικά ενώ επανέλαβε την έκκλησή της για σεβασμό στην ιδιωτικότητά της.

Στη δήλωσή της αναφέρει η Όλγα Κεφαλογιάννης πως «Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί».

Συνέχισε ωστόσο λέγοντας πως «εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας».