Πολιτική

Απάντηση Φάμελλου σε Κασσελάκη: Αναρωτιέμαι εάν σχεδιάζει να στείλει νέο εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση Φάμελλου σε Κασσελάκη: Αναρωτιέμαι εάν σχεδιάζει να στείλει νέο εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Διατυπώνεται μια επίθεση καθημερινά πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Φάμελλος για τον Κασσελάκη.

Αιχμηρή απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έστειλε ο Σωκράτης Φάμελλος από την Αχαΐα, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο των περιοδειών του.

Συγκεκριμένα διερωτήθηκε «εάν σχεδιάζει ο τέως πρόεδρος να στείλει νέο εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά τα ερωτήματα που θέτει με τέτοιο ρητό τρόπο». Επιπλέον, διαπίστωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διατυπώνει «μια επίθεση καθημερινά πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται σε αντίθεση με οποιαδήποτε δηλωμένη επιδίωξη διεκδίκησης κάποιου ρόλου στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η δήλωση του Σωκράτη Φάμελλου από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας:

«Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και αναρωτιέμαι εάν σχεδιάζει ο τέως πρόεδρος να στείλει νέο εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά τα ερωτήματα που θέτει με τέτοιο ρητό τρόπο. Αλλά επειδή το θέμα είναι αρκετά σοβαρό. Σας είπα ότι διαπιστώνω να διατυπώνεται μια επίθεση καθημερινά πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται σε αντίθεση με οποιαδήποτε δηλωμένη επιδίωξη διεκδίκησης κάποιου ρόλου στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά πως μπορεί να ρωτάει κάποιος εάν έχουμε καμπάνια για τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ταυτόχρονα διαπιστώνουμε ότι υλοποιεί μια καμπάνια σε ένα παράλληλο σάιτ που λειτουργεί ανταγωνιστικά και ταυτόχρονα να μας ρωτάει εάν κάνουμε καμπάνια για το συνέδριο. Το Συνέδριο πρέπει να έχει ουσιαστικό πολιτικό χαρακτήρα για να ξανανοίξουνε οι οργανώσεις. Όταν τροφοδοτούμε διχόνοια και εντάσεις, διώχνουμε τον κόσμο, εμείς θέλουμε να έρθει ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ. Και μια προσπάθεια που γίνεται για εντάσεις και τοξικότητα, δείχνει πρώτον την αδυναμία διατύπωσης πολιτικού λόγου και προσβάλλει και από μια δεύτερη πλευρά τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε εδώ για να περιφρουρήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, για να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα δεν έχουμε καμία σχέση με αυτές τις τοποθετήσεις».