Life

Αλ Πατσίνο: Όταν γυναίκα του είπε ότι τον απαγάγει - «Άνοιξα την πόρτα, θα πηδούσα από το αυτοκίνητο»

Αλ Πατσίνο: Όταν γυναίκα του είπε ότι τον απαγάγει - «Άνοιξα την πόρτα, θα πηδούσα από το αυτοκίνητο» Φωτογραφία: EPA/ NEIL HALL
Πώς μια βραδινή έξοδος κατέληξε σε περιπέτεια για τον Αλ Πατσίνο.

Κάποτε ο Αλ Πατσίνο παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, από γυναίκα που του είπε ότι θα τον πάει στο σπίτι του, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στα απομνημονεύματά του.

Ο 84χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε βγει για ποτό με τον αδελφό του Τζιν Χάκμαν, Ρίτσαρντ, όταν μπήκε σε αυτή την περιπέτεια και παραλίγο να πηδήξει από αυτοκίνητο εν κινήσει για να γλιτώσει.

«Μέθυσα τόσο, που δεν μπορούσα να βρω τον δρόμο για το σπίτι», περιγράφει στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με τίτλο «Sonny Boy».

Τότε, «μια γυναίκα μου είπε “θα σε πάω εγώ σπίτι”. Και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκα στο αυτοκίνητο μαζί της». Όμως, ακόμα και μέσα στη ζάλη του, ο Αλ Πατσίνο κατάλαβε ότι «δεν με πήγαινε εκεί που έμενα. Της είπα “τι συμβαίνει” και μου απάντησε “σε απαγάγω”, περιγράφει.

Εκείνη την εποχή ήταν ήδη γνωστός, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει στον «Νονό». Η συμπεριφορά της γυναίκας «δεν ήταν απλά επιθετικό φλερτ», σημειώνει.

«Είμαι από το νότιο Μπρονξ. Όταν κάποιος τρελός προσπαθεί να μου κάνει κάτι, ξέρω πώς να ξεφύγω. Της είπα “όχι, δεν με απαγάγεις, θα βγω έξω” και εκείνη είπε “όχι, όχι” και συνέχισε να οδηγεί», συνεχίζει τη διήγηση.

Μάλιστα, άνοιξε την πόρτα «σαν να ήμουν έτοιμος να πηδήξω από το αυτοκίνητο», αναφέρει ο Πατσίνο. «Ήμουν λίγο μεθυσμένος, αλλά ήμουν έτοιμος να πηδήξω από εν κινήσει αυτοκίνητο αν χρειαζόταν», συμπληρώνει.

Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Η γυναίκα «έκλεισε την πόρτα και με πήγε σπίτι μου».