Πολιτική

Νέα Αριστερά: Υποκριτική η επίσκεψη Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο

Νέα Αριστερά: Υποκριτική η επίσκεψη Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο Φωτογραφία: INTIME/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Να ασχοληθεί με τη δουλειά του ως υπουργός, αλλιώς να παραιτηθεί, ζητά Νέα Αριστερά.

Για υποκριτική επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

Σημειώνει πως η επίσκεψη Σταϊκούρα «δεν «ξεπλένει» την κυβέρνηση από τις τεράστιες ευθύνες της για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Μετά το έγκλημα των Τεμπών και το μπάζωμα που ακολούθησε, σειρά περιστατικών με κίνδυνο ανθρώπινες ζωές έχουν σημειωθεί σε τρένα, προαστιακό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και μετρό».

Η Νέα Αριστερά επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση και ο κ. Σταϊκούρας παρακολουθούν απλώς αμέτοχοι την κατάρρευση, αλλά και ανίκανοι να προστατέψουν τη δημόσια περιουσία και να θωρακίσουν την ασφάλεια των μεταφορών».

Η ανακοίνωση κλείνει με μία πρόταση στον Χρήστο Σταϊκούρα «αντί για επικοινωνιακά σόου χωρίς κανένα πολιτικό αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τη δουλειά του ως υπουργός, αλλιώς να παραιτηθεί. Εκτός κι αν ως δουλειά του καταλαβαίνει μόνο τις απευθείας αναθέσεις στη συμβουλευτική εταιρεία όπου εργάζεται η σύζυγός του. Ίσως είναι ο μόνος τομέας που είναι πραγματικά επιταχυμένος».