Πολιτική

Στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός βλέπει Γιούνκερ - Ντράγκι - Λαγκάρντ το βράδυ το Eurogroup

Στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός βλέπει Γιούνκερ - Ντράγκι - Λαγκάρντ το βράδυ το Eurogroup Στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός βλέπει Γιούνκερ - Ντράγκι - Λαγκάρντ το βράδυ το Eurogroup
Στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός βλέπει Γιούνκερ - Ντράγκι - Λαγκάρντ το βράδυ το Eurogroup Συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών Ζ. Κλ. Γιούνκερ, Μ. Ντράγκι και Κρ. Λαγκάρντ, πρόκειται να έχει το μεσημέρι στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας. Το βράδυ συνέρχεται το Eurogroup.

Η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της φαίνεται να είναι κοντά πλέον και ήδη στην Αθήνα και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όλοι μετρούν αντίστροφα και εργάζονται για τις τελευταίες αλλά κρίσιμες διατυπώσεις στη συμφωνία, ενώ τα κοινοβούλια των χωρών της ευρωζώνης, πρωτίστως το ελληνικό, θα πρέπει να έχουν εγκρίνει την συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα.

Στις Βρυξέλλες παραμένουν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Αν υπάρξει συμφωνία στο σημερινό Eurogroup και κλείσει οριστικά η διαπραγμάτευση στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, τότε θα αρχίσουν οι κομματικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Θα συνεδριάσουν διαδοχικά, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η Κεντρική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα.