Πολιτική

Μεϊμαράκης: Απαιτείται ευρύτατη συνεργασία μετά τις εκλογές

Μεϊμαράκης: Απαιτείται ευρύτατη συνεργασία μετά τις εκλογές Μεϊμαράκης: Απαιτείται ευρύτατη συνεργασία μετά τις εκλογές
Μεϊμαράκης: Απαιτείται ευρύτατη συνεργασία μετά τις εκλογές Απαιτείται ευρύτατη συνεργασία όλων των δυνάμεων, μετά τις εκλογές για να λάβουμε τις πρέπουσες αποφάσεις δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στη εκπομπή «Στον ενικό» στο τηλεοπτικό σταθμό Star, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως η χώρα θα κυβερνηθεί . Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Είναι λογικό να απευθυνθούμε στο δεύτερο κόμμα αν κερδίσουμε τις εκλογές για να σχηματίσουμε κυβέρνηση καθώς αυτοί ήταν που κυβερνούσαν το τελευταίο διάστημα, είπε ο κ. Μεϊμάρακης ενώ επανέλαβε πως δεν υπήρχε λόγος να πάμε σε εκλογές.

Ο κ.Τσίπρας ενώ έλαβε την υποστήριξη 251 βουλευτών για να διαπραγματευτεί με τους εταίρους σκεφτόταν να πάει σε εκλογές, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως οι επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις διώχνουν τις επενδύσεις και αυξάνουν την ανεργία.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθύμισε πως από το 2009 μέχρι σήμερα άλλαξαν 7 πρωθυπουργοί.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανήγγειλε πως αν η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα θα προχωρήσει σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, και θα συνεχίσει χωρίς καθυστέρηση τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις.