Εκλογές 2015: Ανοικτές ΔΟΥ για τους υποψηφίους βουλευτές την Κυριακή

Εκλογές 2015: Ανοικτές ΔΟΥ για τους υποψηφίους βουλευτές την Κυριακή Εκλογές 2015: Ανοικτές ΔΟΥ για τους υποψηφίους βουλευτές την Κυριακή
Εκλογές 2015: Ανοικτές ΔΟΥ για τους υποψηφίους βουλευτές την Κυριακή Την λειτουργία ορισμένων ΔΟΥ, για την εξυπηρέτηση των υποψήφιων βουλευτών, την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, καθώς και των κομμάτων για την επίδοση των προτάσεων των υποψήφιων Βουλευτών Επικρατείας, την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 προβλέπει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εσόδων (ΓΓΔΕ)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εγκύκλιο την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, μέχρι την δωδεκάτη νυχτερινή (24:00) ώρα, για την εξυπηρέτηση των υποψήφιων βουλευτών θα μείνουν ανοικτές οι παρακάτω ΔΟΥ :

- Για την περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Δυτικού, Κεντρικού, Βόρειου και Νότιου Τομέα Αθηνών, η Δ.Ο.Υ. ΙΓ΄ Αθηνών.

- Για την περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά και Νήσων, η Δ.Ο.Υ. Γ’ Πειραιά. - Για την περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, η Δ.Ο.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης και

- Για τις περιοχές των λοιπών Νομών της Ελλάδος, η Δ.Ο.Υ. που εδρεύει στην πρωτεύουσα κάθε Νομού και στις περιπτώσεις που λειτουργούν περισσότερες από μία Δ.Ο.Υ. στην πρωτεύουσα, η Α’ Δ.Ο.Υ. Αυτές οι Δ.Ο.Υ. αναγράφονται στον Πίνακα Διανομής του παρόντος, στους αποδέκτες για ενέργεια.

Την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, μέχρι τη δωδεκάτη νυχτερινή (24:00), για την εξυπηρέτηση των κομμάτων στην υποβολή των προτάσεών τους για τους υποψήφιους Βουλευτές Επικρατείας, μόνο η Δ.Ο.Υ. ΙΓ’ Αθηνών.

Επισημαίνεται ότι τα στοιχεία επικοινωνίας των Δ.Ο.Υ. (τηλέφωνα, ΦΑΞ, ταχυδρομικές διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα: www.gsis.gr και στην διαδρομή Επικοινωνία/Υπουργείο Οικονομικών, αρχεία: «Περιφερειακών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Δ.Ο.Υ. Τελωνείων, Χημείου)» και «Κατάλογος τηλεφώνων και διευθύνσεων Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου ΣΥΖΕΥΞΙΣ-Δ.Ο.Υ.-ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ».

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας παρακαλείται για την παροχή της αναγκαίας συνδρομής προς τις προαναφερθείσες Δ.Ο.Υ., ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσέλευση των υποψηφίων ή των εκπροσώπων τους σε αυτές, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, για την προμήθεια του παραβόλου.