Πολιτική

«Μουδιασμένοι» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις αλλαγές Κασσελάκη – Διαφωνίες για το όνομα που προτείνει

«Μουδιασμένοι» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις αλλαγές Κασσελάκη – Διαφωνίες για το όνομα που προτείνει
«Μουδιασμένοι» είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στο κόμμα.

«Παγωμάρα» επικρατεί στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για τις εισηγήσεις του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με την αλλαγή του καταστατικού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: την αλλαγή του ονόματος, τον περιορισμό, οι βουλευτές να μην μετέχουν στα κομματικά όργανα αλλά και την υποχρεωτική αλλαγή εκλογικής περιφέρειας βουλευτή, μετά τις 3 θητείες

Από τις βασικές διαφωνίες των βουλευτών, είναι η αλλαγή του ονόματος, σε «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς», όπως προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Είμαστε κόμμα τώρα δεν είμαστε συνιστώσες. Ποιος ο λόγος να λεγόμαστε Συνασπισμός;», μας είπε βουλευτής του κόμματος.

«Διαφωνώ με το όνομα», υποστήριξε από την πλευρά του ο Βασίλης Κόκκαλης σε δήλωσή του στο περιστύλιο, ενώ σχολιάζοντας τις προτάσεις Κασσελάκης, τόνισε «πως πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς, να αλλάξουμε συμπεριφορές και μετά να κάνουμε αλλαγές στο όνομα και το καταστατικό γενικά».

«Μουδιασμένοι» είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στο κόμμα. «Να έρθει ο Παύλος Πολάκης, αλλά να μην φύγουμε οι υπόλοιποι», σχολίασε σκωπτικά μέλος της Κ.Ο. του κόμματος.