Media News

Τα 'χασε ο Νίκος Μουτσινάς: Η επική φάρσα από Μακρυπούλια - Κωνσταντινίδου (βίντεο)

Screenshot Screenshot
Για μια ακόμη φορά, ο Νίκος Μουτσινάς έπεσε θύμα της ίδιας του της συντακτικής ομάδας, που έβγαλε στον αέρα κάποιον φίλο του για να του κάνει φάρσα live.

Ένα ερωτικό πρόβλημα κλήθηκε να λύσει σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς, ωστόσο, με το που βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή η “κολλητούλα” φαινόταν ότι πρόκειται για φάρσα.

Τα όσα άκουγε ο Νίκος Μουτσινάς τον έφερναν σε απόγνωση, καθώς άκουγε δύο ανθρώπους να του μιλάνε και δεν καταλάβαινε τι ακριβώς συμβαίνει. Το ότι ήταν φάρσα σίγουρα το είχε καταλάβει, αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα άτομα.

«Δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία με εισαγωγές-εξαγωγές και μια συνάδελφός μου με ζηλεύει αφόρητα. Με αντιγράφει σε όλα, θα τρελαθώ, τι να κάνω», ακούστηκε να λέει η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής.

Η παράξενη φωνή εξήγησε στον Νίκο Μουτσινά πως η αντίζηλός της επιθυμεί τον σύντροφό της. «Φοβάμαι ότι τώρα θα έρθει εδώ», ακούγεται να λέει η τηλεθεάτρια, την ώρα που μια δεύτερη γυναίκα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής.

Φυσικά, λίγα λεπτά αργότερα αποδείχτηκε πως στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκονταν η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Έχει τελειώσει αυτή η φιλία που υπήρχε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς αφότου κατάλαβε ποιος βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

«Πρέπει να τελειώσει αυτή η συνεργασία με αυτά τα κοριτσάκια που έχεις εκεί πάνω και δεν μας αφήνουν ήσυχες», απάντησε χιουμοριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

{https://youtu.be/u7yt2AwzJ9Y}