Πολιτική

«Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στον Κασσελάκη: Η φάρσα που νευρίασε τον Ταίλερ

«Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στον Κασσελάκη: Η φάρσα που νευρίασε τον Ταίλερ
Καλεσμένος στο «θάρρος ή αλήθεια» του δημοφιλούς youtuber Fipster βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για μια συνέντευξη που είχε απ' όλα: χιούμορ, συγκίνηση και challenges

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε μία σειρά από προσωπικές ερωτήσεις και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έκανε το coming out στους γονείς του, τα συναισθήματά του για τον Τάιλερ, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα, αλλά και όσα του λείπουν από την Αμερική. 

Μιλώντας ανοιχτά για την ζωή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι άργησε πολύ να ομολογήσει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος και όταν τελικά το είπε, «δεν ήταν ιδανικό του τύπου "παιδί μου σε αγαπάμε"».

«Συμπάσχω με τα παιδιά που δεν έχουν αποδοχή από τους γονείς τους λόγω της ταυτότητάς τους. Καλώ τους γονείς να σταματήσουν την εγωιστική στάση και να αγαπήσουν τα παιδιά τους» συμπλήρωσε ο Στ. Κασσελάκης.

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι «για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay» για να προσθέσει ότι «θα έλεγα στον μικρό Στέφανο να μην το καταπιέζει και να είναι λιγότερο ενοχικός».

Οσον αφορά εάν φοβήθηκε την αποδοχή της σεξουαλικής του ταυτότητας στην Ελλάδα, σημείωσε πως ποτέ «δεν έκρυψα την σεξουαλικότητα μου γιατί θα ήταν προσβολή προς τον άνθρωπο, τον οποίο λατρεύω και για τον οποίο είμαι υπερήφανος».

Το challenge με Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη και Κουτσούπα

Σε μια παραλλαγή του γνωστού challenge των youtuber (f@ck, marry, kill), o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για να πάει στα μπουζούκια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για να δει ο κόσμος πόσο πιο λαϊκός είμαι από εκείνον»,

Για να δουν μαζί ποδόσφαιρο διάλεξε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, «γιατί έτσι δεν θα υποχρεωνόμαστε να μιλήσουμε πολύ».

Για παρέα εάν αποκλειστεί σε ένα νησί, επέλεξε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα «που είπε "πού το βρήκατε αυτό το φιντάνι;". Έχει εξαιρετικό χιούμορ και ξέρει αρκετά πράγματα».

Τα δύο πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει

Όσο για όσα έχει μετανιώσει, αναφέρθηκε σε δύο δηλώσεις του:

«Που δεν μπόρεσα να μεταφράσω τον όρο ψευδοκράτος κατά την προεκλογική περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ» και «αυτό που είπα χαλαρά στον Θεοδωράκη ότι θέλουμε δύο αγόρια, δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες, δεν εκφράζει αυτό που είμαι».

Η φάρσα στον Τάιλερ

Από τη συνέντευξη ξεχώρισε και η φάρσα στον Τάιλερ που δεν πήγε... πολύ καλά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τον πήρε τηλεφώνο και του είπε πως υπάρχει μια πρόταση από το Mega να παρουσιάσει ο Τάιλερ μια εκπομπή.

«Όχι» του απάντησε κοφτά.

«Τι εννοείς όχι;» του απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Τάιλερ να συνεχίζει θυμωμένος «Δεν είναι αστείο, σου έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 31:15