Δημόσιο

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον δήμο Δράμας

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον δήμο Δράμας Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον δήμο Δράμας
Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον δήμο Δράμας Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα χορηγηθούν από τον δήμο Δράμας σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου.

Σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών  που ακολουθούν ο Δήμος της Δράμας παρέλαβε 130 δενδρύλλια  τα οποία θα διατεθούν δωρεάν μέσω του Κοινωνικού  Παντοπωλείου  σε οικογένειες δικαιούχων .

Η ενέργεια αυτή στόχο έχει να δώσει χαρά σε αυτές τις οικογένειες δημιουργώντας γιορτινό περιβάλλον σε κάθε σπίτι τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η πρωτοβουλία αυτή μαζί που διεξάγεται ταυτόχρονα με άλλες δράσεις  του Δήμου Δράμας, όπως η χορήγηση των διατακτικών επιταγών και η χορήγηση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο  δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας να έχουν τα απαραίτητα για τον εορτασμό  των Άγιων  αυτών ημερών.

Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωση του το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και ιδιαίτερα τον Δασάρχη κ. Αναστάσιο Τσιτλακίδη για την χειρονομία του,  που είναι σημαντική και θα δώσει χαρά σε πολλούς συμπολίτες μας.