Δημόσιο

Ντινόπουλος :Δεν υπάρχει σκέψη για υποχρεωτικές μεταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων

Ντινόπουλος :Δεν υπάρχει σκέψη για υποχρεωτικές μεταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων Ντινόπουλος :Δεν υπάρχει σκέψη για υποχρεωτικές μεταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων
Ντινόπουλος :Δεν υπάρχει σκέψη για υποχρεωτικές μεταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων Την διαβεβαίωση ότι προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για υποχρεωτικές μεταθέσεις δημοτικών υπαλλήλων , λόγω της απροθυμίας τους να συμμετάσχουν εθελοντικά στο Πρόγραμμα «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας», έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος, με αφορμή σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο.

 “Αν και δεν έχω διαβάσει ακόμη το δημοσίευμα, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αφού το Πρόγραμμα της εθελούσιας ενδοδημοτικής κινητικότητας τρέχει. Στην περίπτωση, που δούμε κάτι διαφορετικό, θα πάρουμε τα ανάλογα μέτρα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε υποχρεωτικές μεταθέσεις-εξπρές, προσωπικού από δήμο σε δήμο, λόγω μη επιτυχίας της εθελοντικής κινητικότητας , η οποία λήγει στις 29 Αυγούστου. Επρόκειτο για την τρίτη παράταση που δόθηκε και η οποία δεν φαίνεται να πιάνει τον στόχο των συνολικά 3000 μετακινήσεων παρά το κίνητρο για τους μετακινούμενους υπαλλήλους, ότι θα εξαιρεθούν στο μέλλον από ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας και απόλυσης, όπως προβλέπει ο νόμος.