Δημόσιο

Ενημέρωση για Νεο ΕΣΠΑ είχε ο Πρωθυπουργός

Ενημέρωση για Νεο ΕΣΠΑ είχε ο Πρωθυπουργός
Ενημέρωση για Νεο ΕΣΠΑ είχε ο Πρωθυπουργός Σχετικά με την κατάθεση του νομοσχεδίου του ΕΣΠΑ που θα φέρει στην Ελλάδα 26 δισ. ευρώ τα επόμενα έξι χρόνια, ενημέρωσαν σήμερα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κώστας Σκρέκας και οι υφυπουργοί Παναγιώτης Μηταράκης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι εκτός από το σχέδιο νόμου για το νέο ΕΣΠΑ, ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για το ψήφισμα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Αναπτυξιακής Τράπεζας EBRD, που με τη θετική εισήγησή της ανοίγει τον δρόμο για να έρθουν στην ελληνική οικονομία 3 δισ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Βλέπετε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση συνεχίζουν σκληρά τη δουλειά για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη που ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται. Το μόνο που απειλεί αυτήν τη νέα πορεία της χώρας, είναι ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή Προέδρου, που προκαλεί τρόμο στις αγορές, στους επενδυτές και στους πολίτες» είπε ο υπουργός.