Δημόσιο

Πρόταση για εξεταστική απο τον Αλέξη Τσίπρα για μνημόνιο και PSI

Πρόταση για εξεταστική απο τον Αλέξη Τσίπρα για μνημόνιο και PSI (ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΥΠΕ / ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ) Πρόταση για εξεταστική απο τον Αλέξη Τσίπρα για μνημόνιο και PSI (ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΥΠΕ / ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ )
Πρόταση για εξεταστική απο τον Αλέξη Τσίπρα για μνημόνιο και PSI Μία μικρή, αλλά αναμενόμενη, αποκάλυψη έκρυβε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο (γιο του αείμνηστου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου): την εξεταστική για το μνημόνιο και το PSI.

Στην Κύπρο ακόμη «βράζουν» με την πώληση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα που έγινε, εν μία νυκτί, το 2013. Από την μεταβίβαση αυτή οι Κύπριοι υπολογίζουν ότι έχασαν 3,5 δις ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Παπαδόπουλος στην συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος του παρέδωσε επιστολή με την οποία του πρότεινε να διεξαχθεί έρευνα. «Είναι σκάνδαλο», είπε και ζήτησε να ελεγχθεί αν υπήρξε προσυνεννόηση.

Ο Αλ. Τσίπρας του απάντησε ότι θα ζητήσει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει τα πάντα στον τομέα της οικονομίας και τις επιλογές για το PSI. «Θα ρίξει φως και σ’ αυτό», φέρεται να δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός.

πηγη:huffingtonpost.gr