Δημόσιο

Το θέμα των πλημμυρών στον Έβρο παρουσίαστηκε στις Βρυξέλλες

Το θέμα των πλημμυρών στον Έβρο παρουσίαστηκε στις Βρυξέλλες Το θέμα των πλημμυρών στον Έβρο παρουσίαστηκε στις Βρυξέλλες Φωτογραφία: Το θέμα των πλημμυρών στον Έβρο παρουσίαστηκε στις Βρυξέλλες
Το θέμα των πλημμυρών στον Έβρο παρουσίαστηκε στις Βρυξέλλες Το θέμα των πλημμυρών στον ποταμό Έβρο, παρουσίασε στις Βρυξέλλες ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Πέτροβιτς κατέθεσε ερώτηση, σχετικά με το είδος των μέτρων και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, για την επίτευξη λύσης στο πρόβλημα των πλημμυρών του Έβρου, την άμεση αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών και του περιβάλλοντος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Περιβάλλον, τις Θαλάσσιες Υποθέσεις και την Αλιεία της ΕΕ, Καρμένου Βέλλα, ο οποίος τόνισε ότι συμμερίζεται την ανησυχία και την αγωνία των κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες και απήντησε θετικά στην πρόταση, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, να επισκεφθεί τον Έβρο.