Δημόσιο

Έργα ανάπλασης για τον τουρισμό στον Πλατανιά Χανίων

Έργα ανάπλασης για τον τουρισμό στον Πλατανιά Χανίων Έργα ανάπλασης για τον τουρισμό στον Πλατανιά Χανίων
Σε πλήρη εξέλιξη και με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου βρίσκονται τα έργα για την ανάπλαση των πεζοδρομίων του δήμου Πλατανιά. 

Πρόκειται για το κομμάτι των έργων που αφορούν την κατασκευή πεζοδρομίων και από τις δύο πλευρές του δρόμου κατά μήκος της παλαιάς εθνικής οδού στον Πλατανιά - Μάλεμε που ειδικά το καλοκαίρι παρουσιάζει πολύ μεγάλη κίνηση λόγω των πολλών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων που υπάρχουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, «μέσα στην τοπική κοινότητα Πλατανιά έχουν «πιάσει» δουλειά οι μπουλντόζες για διαπλατύνσεις σε κάποια σημεία, και εντός των ημερών αναμένεται η πλακόστρωση των πεζοδρομίων για να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες».

Ακόμα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «το μεγάλης τοπικής σημασίας έργο ανήκει στα «έργα γέφυρα» που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 και είναι σημαντικό να εφαρμοστεί ο χρονικός σχεδιασμός σχετικά με την ολοκλήρωση τους , καθώς και η έγκαιρη ροή χρηματοδότησης του έργου».