ΔΕΠΑ

Φυσικό αέριο δικαιολογητικά αλλαγής χρήσης

Φυσικό αέριο δικαιολογητικά αλλαγής χρήσης
Φυσικό αέριο δικαιολογητικά αλλαγής χρήσης Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τη χρήση που έχει δηλωθεί στην αίτηση/ σύμβαση, προσέρχεστε στα σημεία εξυπηρέτησης για να αιτηθείτε ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ.

Στην περίπτωση αλλαγής χρήσης:

Μετά την τοποθέτηση μετρητή χωρίς αλλαγή φορτίου, δεν έχετε χρέωση.
Μετά την τοποθέτηση μετρητή με αύξηση φορτίου που δεν απαιτείται αντικατάσταση μετρητή, χρεώνεστε τη διαφορά της εγγύησης.
Μετά την τοποθέτηση μετρητή με αύξηση φορτίου που απαιτείται αντικατάσταση μετρητή, χρεώνεστε τη διαφορά της εγγύησης. Ειδικό συνεργείο θα έρθει για την αυτοψία (προέλεγχο) πριν την αντικατάσταση. Ο καταναλωτής ενημερώνεται για το τελικό κόστος αντικατάστασης και εφόσον συμφωνεί πραγματοποιούνται οι εργασίες αντικατάστασης μετρητή.
Μετά την τοποθέτηση μετρητή με μείωση φορτίου που δεν απαιτείται αντικατάσταση μετρητή, σας επιστρέφεται μέρος της εγγύησης.
Μετά την τοποθέτηση μετρητή με μείωση φορτίου που απαιτείται αντικατάσταση μετρητή, επιστρέφεται μέρος της εγγύησης και χρεώνεστε την αντικατάσταση.
Πριν την τοποθέτηση μετρητή χωρίς αλλαγή φορτίου, δεν έχετε χρέωση.
Πριν την τοποθέτηση μετρητή με αύξηση φορτίου, χρεώνεστε τη διαφορά της εγγύησης και προκύπτει αναπροσαρμογή στα τέλη σύνδεσης.
Πριν την τοποθέτηση μετρητή με μείωση φορτίου, σας επιστρέφεται μέρος της εγγύησης και προκύπτει αναπροσαρμογή στα τέλη σύνδεσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις ενδέχεται να προκύψει αναπροσαρμογή στα τέλη σύνδεσης.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Σε περίπτωση όπου:

Ο αιτών είναι ο συμβαλλόμενος με την ΕΠΑ απαιτείται:
«Αστυνομική Ταυτότητα καταναλωτή
Ο αιτών έχει εξουσιοδότηση από τον συμβαλλόμενο με την ΕΠΑ επιπλέον απαιτείται:
«Εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή (ΚΕΠ ή Αστυνομία) προς τρίτο φυσικό πρόσωπο.

Για τις Διαχειρίσεις Πολυκατοικίας δεν τίθεται θέμα αλλαγής χρήσης. Ισχύει μόνο η ΚΘ.