Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-0: Καταιγιστικός Αστέρας, «χαμένος» Ατρόμητος

eurokinissi eurokinissi
Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Ανδρέα Γιαννιώτη, ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου για την Super League και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Στην αρχή της αναμέτρησης ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ απείλησε για πρώτη φορά στο 6’ με την σέντρα του Κώτσιρα και τον Μπαράλες να πιάνει ένα σουτ, που κατέληξε πάνω στον Γιαννιώτη. Στο 12’ ο Μουνίθ προσπάθησε να σκοράρει από μακρινή απόσταση με μία εκτέλεση φάουλ, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε με ευκολία την μπάλα.

Στο 18’ οι «αρκάδες» χρειάστηκε να κάνουν αναγκαστική αλλαγή, με τον Γκόμες να μην μπορεί να συνεχίσει και τον Ριέρα να παίρνει την θέση του, λόγω ενός τραυματισμού. Ο Αστέρας προσπάθησε να ανοίξει το σκορ πρώτα με την κεφαλιά του Μουνάφο στο 21’ και έπειτα με τον Σίτο στο 25’, με αμφότερες ευκαιρίες να περνάνε άουτ. Λίγο αργότερα ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Κρέσπι, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει και να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 29’, με τον Μπαράλες να εκμεταλλεύεται μία σέντρα του Κώτσιρα και να κάνει την κεφαλιά, με τον Τομάσεβιτς να σταματά την μπάλα πάνω στην γραμμή, όμως ο Κρέσπι ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0. Οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν φάουλ του Μπαράλες στον Γκάλο στην φάση του γκολ, ωστόσο το VAR τόνισε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση στην φάση.

Ο Αστέρας παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Μπαράλες στο 35’, με τον Γιαννιώτη να αποκρούει την κεφαλιά του η οποία μετά χτύπησε στο δοκάρι του. Η έντονη πίεση συνεχίστηκε από πλευράς γηπεδούχων, αυτή την φορά με την εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει για άλλη μία φορά και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάναντι προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών τρεις αλλαγές, περνώντας τους Αγκάγιεφ, Χαρίση, Χριστοδουλόπουλο και Ούμπιδες στον αγώνα. Στο 58’ ο Αστέρας παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα του, με τον Ιγκλέσιας να βρίσκει με πολύ ωραίο τρόπο τον Ριέρα και εκείνος σούταρε, όμως ο Γιαννιώτης ήταν για άλλη μία φορά έτοιμος και προστάτεψε την εστία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr