Αθλητισμός

Δύο κρούσματα κορονοϊού στη Γαλατάσαραϊ λίγες μέρες μετά τo «μπλόκο» Χαρδαλιά

Δύο κρούσματα κορονοϊού στη Γαλατάσαραϊ λίγες μέρες μετά τo «μπλόκο» Χαρδαλιά Φωτογραφία: EUROKINISSI
H Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού λίγες μέρες μετά την ένταση και το «μπλόκο» στο «Ελ. Βενιζέλος» για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, όταν οι Τούρκοι δεν δέχτηκαν να κάνουν rapid test, όπως προβλεπόταν από τους καννισμούς που ισχύουν στη χώρα μας.

Δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ, τέσσερις ημέρες μετά το μπλόκο των ελληνικών αρχών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, όταν οι Τούρκοι δεν δέχτηκαν να κάνουν rapid test, όπως προβλεπόταν από τους καννισμούς που ισχύουν στη χώρα μας. Θέμα για το οποίο είχε πάρει θέση και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της στο Twitter, η τουρκική ομάδα γνωστοποίησε ότι δύο ποδοσφαιριστές της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό μετά από τεστ PCR.

«Από τα PCR τεστ που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε ποδοσφαιριστές της Γαλατασαράι, το τεχνικό μας προσωπικό, τους υπαλλήλους μας, το διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό έδειξαν ότι δύο παίκτες μας είναι θετικοί σε κορoνοϊό», αναφέρει μεταξύ άλλων το tweet.

{https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1416128332614324228?s=20}