Αθλητισμός

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Κλείδωσε» τη νίκη ο Μάνταλος

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Κλείδωσε» τη νίκη ο Μάνταλος
Με γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 69ο λεπτό και του Καρίμ Ανσαριφάρντ το 88΄, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο ΟΑΚΑ κι επέστρεψε στις νίκες. Σκόρερ οι Μάνταλος και Ανσαριφάρντ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχασαν βαθμούς, με εξαίρεση τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ανήκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του α΄ ημιχρόνου και καταγράφηκε μόλις στο 5ο λεπτό. Όμως ο Παναγιώτης Τσιντώτας πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε τετ-α-τετ με Περέα και Οικονομόπουλο κρατώντας το «μηδεν».

Γενικά κακή η ΑΕΚ στο πρώτο 45λεπτο, με κάποιες εκλάμψεις από Τσούμπερ και Άμραμπατ, ενώ στήριξε ξανά μεγάλο μέρος της επιθετικής της ανάπτυξης στις σέντρες και τα «γεμίσματα» προς την περιοχή. Ότι δεν ήταν καλή, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Ανσαριφάρντ από τον Καραχάλιο στο 44΄.

.