Αθλητισμός

Euro 2024: Οπαδός της Γερμανίας έσπασε το χέρι του από σουτ του Niclas Füllkrug

Euro 2024: Οπαδός της Γερμανίας έσπασε το χέρι του από σουτ του Niclas Füllkrug Φωτογραφία: INSTAGRAM
Ο Füllkrug σημείωσε το τέταρτο γκολ της Γερμανίας στην πρεμιέρα του Euro 2024 με ένα σουτ που καταγράφηκε στα 110 χλμ/ώρα.

Ο Kai Flathmann καθόταν στη πρώτη σειρά στο στάδιο και περίμενε να δει την Γερμανία στο Euro 2024, την περασμένη Παρασκευή. Στο γήπεδο είχαν βγει οι ομάδες, η Γερμανία και η Σκωτία για την κλασική προθέρμανση πριν το ματς.

Ο Kai Flathmann περίμενε πώς και πώς να ξεκινήσει ο αγώνας αλλά τελικά δεν κατάφερε να τον δει και ο λόγος ήταν ο Niclas Füllkrug.
Ο Γερμανός επιθετικός κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης έριξε ένα τόσο δυνατό σουτ, που η μπάλα κατέληξε στο αριστερό χέρι του οπαδού με αποτέλεσμα να του το σπάσει.

«Δυστυχώς, δεν μπορούσα πλέον να παρακολουθήσω το παιχνίδι ζωντανά από την πρώτη σειρά. Όταν έκαναν ζέσταμα, χτυπήθηκα από το σουτ του Niklas Füllkrug. Στη συνέχεια πήγαμε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε κάταγμα. Αλλά ευτυχώς έκανε το 4-0. Θα συνεχίσουμε στη Στουτγάρδη την Τετάρτη» έγραψε ο οπαδός αναρτώντας φωτογραφίες με το σπασμένο του χέρι από το νοσοκομείο.

«Δεν έχω λόγια, τρελά πράγματα», συνέχισε σε άλλη ανάρτηση. «Η Bild αναφέρει τώρα αυτό το ατυχές περιστατικό και η Γερμανική Ομοσπονδία έχει έρθει σε επαφή μαζί μου επίσης» συνέχισε ο οπαδός, όχι ιδιαίτερα ενοχλημένος. Είπε στην εφημερίδα ότι κατάφερε να ακούσει όμως τους ύμνους των ομάδων ενώ τον έβγαζαν έξω με φορείο. Ο Füllkrug σημείωσε το τέταρτο γκολ της Γερμανίας με ένα σουτ που καταγράφηκε στα 110 χλμ/ώρα.

{https://www.instagram.com/p/C8NsHRsNSgY/?img_index=3}