Αθλητισμός

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Κιλιάν Εμπαπέ - 80.000 φίλαθλοι στο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Κιλιάν Εμπαπέ - 80.000 φίλαθλοι στο Μπερναμπέου Φωτογραφία: EPA/ Chema Moya
«Από παιδί είχα ένα όνειρο, να παίξω εδώ», είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δήλωσε ότι ένα παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης τον παρουσίασε σήμερα επίσημα, σε ένα κατάμεστο Μπερναμπέου.

Τον Ιούνιο ο 25χρονος Γάλλος συμφώνησε για πέντε χρόνια με τους Μαδριλένους, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν Η παρουσίασή του καθυστέρησε λόγω του Euro 2024, όπου οι «τρικολόρ» αποκλείστηκαν στον ημιτελικό, από την Ισπανία.

«Πέρασα αμέτρητες νύχτες να ονειρεύομαι ότι μία ημέρα θα παίζω για τη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα είμαι ευτυχισμένος», είπε στους 80.000 υποστηρικτές της ομάδας που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθούν στην ομάδα.

{https://www.instagram.com/p/C9e8M80Iw3Q/}

«Η οικογένειά μου είναι τόσο χαρούμενη εδώ, βλέπω τη μαμά μου να κλαίει. Είναι μια απίστευτη ημέρα για εμένα. Ονειρευόμουν αυτή την ημέρα από τότε που ήμουν παιδί», συνέχισε ο Εμπαπέ, που μίλησε ισπανικά.

Το πρωί της Τρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια πήγε στο προπονητήριο της Ρεάλ Μαδρίτης, προτού φτάσει στο Μπερναμπέου όπου οι φίλαθλοι έκαναν ουρά για ώρες προκειμένου να δουν την παρουσίασή του.

{https://www.instagram.com/p/C9fAjA2oW-3/}

Στην ομιλία του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. «Πίστεψε σε εμένα από την πρώτη ημέρα», τόνισε και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για τη νέα ομάδα του, για την οποία θα παίζει με τη φανέλα με το Νο9.

Μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Κιλιάν Εμπαπέ, στην παρουσίαση ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο πρώτος που κάλεσε στη Μαδρίτη τον ποδοσφαιριστή για δοκιμαστικό, το 2012. «Συγχαρητήρια που πέτυχες ένα όνειρο. Αγάπησες τη Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήσουν παιδί. Βρέθηκες σε αυτό το γήπεδο στα 13 σου. Ξέρω ότι δεν θα ξεχάσεις ποτέ εκείνη την ημέρα τον Δεκέμβριο του 2012, όταν ο Ζιντάν σε κάλεσε εδώ», του είπε ο Πέρεθ.

{https://www.instagram.com/p/C9fL5Djootm/}