Αθλητισμός

Σουρεάλ σκηνικό στη ξιφασκία: Αρνιόταν την ήττα του και «κυνηγούσε» τη διαιτητή (βίντεο)

Σουρεάλ σκηνικό στη ξιφασκία: Αρνιόταν την ήττα του και «κυνηγούσε» τη διαιτητή (βίντεο)
Η ελληνική αποστολή δεν είναι η μόνη που διαμαρτύρεται για τη διατησία στη ξιφασκία: Το σουρεαλιστικό σκηνικό με τους δύο αντιπάλους να πανηγυρίζουν έξαλλα και ο... εκτός ελέγχου Γεωργιανός που αρνιόταν την ήττα του

Λίγες ώρες μετά τον άδικο αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα - τον οποίο χαρακτήρισε «σκάνδαλο» η ελληνική αποστολή - είχαμε κι ένα δεύτερο περιστατικό έντασης και διαφωνίων στη ξιφασκία, που μάλιστα «ξέφυγε» από κάθε έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση του Σάντρο Μπαζάντζε από τη Γεωργία με τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Αμέρ για τη φάση των «16» έληξε τελείως άδοξα, αφού και οι δύο θεώρησαν ότι κέρδισαν τον κρίσιμο πόντο και ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν ουρλιάζοντας.

Όταν η Ισπανίδα διαιτητής Βανέσα Τσικόν κλήθηκε να αποφασίσει, είδε το βίντεο και έδωσε τον πόντο στον Αιγύπτιο που συνέχισε να πανηγυρίζει, την ώρα που ο Γεωργιανός αντίπαλος του - έξαλλος - ζητούσε επιτακτικά να δουν ξανά τη φάση, φωνάζοντας «ΟΧΙ»!

«Ελέγξε το ξανά! Δείτε το βίντεο», ούρλιαζε ο Μπαζάντζε εκτός εαυτού με τους παράγοντες της ομοσπονδίας ξιφασκίας της Γεωργίας να χτυπούν έξαλλοι τα διαφημιστικά μπάνερ.

Μάλιστα ο Μπαζάντε επί ώρα «κυνηγούσε» τη διαιτητή αρνούμενος την ήττα του, ενώ ο Αμέρ συνέχιζε να ουρλιάζει για τη νίκη.