Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός τελικού επι κοντώ η Αδαμοπούλου – Η ανάρτησή της

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός τελικού επι κοντώ η Αδαμοπούλου – Η ανάρτησή της Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!» έγραψε η αθλήτρια.

Αν και προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ η Αριάδνη Αδαμοπούλου δεν θα αγωνιστεί τελικά στον τελικό του επί κοντώ την Τετάρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024.

Η ίδια η αθλήτρια έκανε ανάρτηση ευχαριστώντας όλους για την υποστήριξή τους. Στην ανάρτησή της η επικοντίστρια εξήγησε τους λόγους που την αναγκάζουν να μην αγωνιστεί δίπλα στην Κατερίνα Στεφανίδη.

«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή! Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ ?. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε ??Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!» έγραψε η αθλήτρια.

{https://www.instagram.com/p/C-U7bX-sSLn/?img_index=1}