Αθλητισμός

UMC 5 SKG WAR στις 3 Νοεμβρίου: Η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο των Μαχητικών Αθλημάτων!

UMC 5 SKG WAR στις 3 Νοεμβρίου: Η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο των Μαχητικών Αθλημάτων!
Υπόσχεται 15 δυναμικές αναμετρήσεις σε MMA, Kickboxing και Boxing, με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών, ανδρών και γυναικών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 3 Νοεμβρίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη η απόλυτη εμπειρία μαχητικών αθλημάτων με το UMC 5 SKG WAR! Το Ιβανώφειο Sports Arena θα φιλοξενήσει ένα εκρηκτικό event που θα καθηλώσει τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων.

Μετά την τεράστια επιτυχία του UMC 4: Fight Like Thracians στην Κομοτηνή, το UMC ετοιμάζει μια ακόμη μεγαλύτερη και πιο θεαματική διοργάνωση. Το UMC 5 SKG WAR υπόσχεται 15 δυναμικές αναμετρήσεις σε MMA, Kickboxing και Boxing, με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών, ανδρών και γυναικών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος των διοργανωτών είναι να προσφέρουν το απόλυτο θέαμα στους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων και να δώσουν βήμα σε ανερχόμενους αθλητές να αναδείξουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους. Στο κλουβί του UMC, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό δράσης, έντασης και ανατροπών, που θα μείνει αξέχαστος.

Γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής και στηρίξτε τους αθλητές, απολαμβάνοντας το θέαμα που μόνο το ταχύτατα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο μπορεί να προσφέρει. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτοι αγώνες και θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.

Σας περιμένουμε όλους στις 3 Νοεμβρίου στο Ιβανόφειο Sports Arena, για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του UMC 5 SKG WAR.

UMC 5 SKG WAR: Η Θεσσαλονίκη ζει και αναπνέει για τη μάχη!

NETWORK