Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος - Αγγλία: Τι ώρα είναι σήμερα ο αγώνας

Εθνική Ελλάδος - Αγγλία: Τι ώρα είναι σήμερα ο αγώνας Φωτογραφία: intime
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Μέσα σε κλίμα πένθους αγωνίζεται σήμερα η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (21:45 στον Alpha) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Ο αδόκητος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Εθνική Αγγλίας, έχει σοκάρει τους συναθλητές του οι οποίοι έσπευσαν χθες έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα μετά την είδηση του τραγικού περιστατικού.

Η Εθνική Ελλάδος έχει ήδη φθάσει στο Λονδίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα «Λιοντάρια», με τον θάνατο του Μπάλντοκ να επισκιάζει το σημερινό ματς, το οποίο θα μεταδοθεί από τον Alpha στις 21.45.

Η ΕΠΟ απέστειλε αίτημα στην UEFA για να παίξουν οι διεθνείς με μαύρα περιβραχιόνια μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η 11αδα της Εθνικής Ελλάδος

Σήμερα στο Γουέμπλεϊ αναμένονται περισσότεροι από 4.600 Έλληνες οπαδοί που έχουν έρθει στο Λονδίνο από πολλές χώρες της Ευρώπης για να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Μασούρας, Παυλίδης, Δουβίκας.